1e Monteur

Vacature bij Auto Londen

Garage Auto Londen De Meern is op zoek naar nieuwe collega's. We hebben openstaande vacatures voor een Technisch Specialist en een Autotechnicus.

Wil je werken in een hecht team die samen hun passie voor auto's delen? En je naast je werk blijven ontwikkelen in jouw vak? Denk je klantgericht en handel je er ook naar? Ben je integer en collegiaal?

Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een gezellige werksfeer, de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen in je vak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op dit moment hebben we twee openstaande vacatures. Garage Auto Londen De Meern is op zoek naar een:

  • Technisch Specialist/monteur
  • Autotechnicus/monteur

Voor de functie van Technisch Specialist zijn we op zoek naar een kandidaat met een diploma Autotechnicus Niveau 4. Een echte allrounder die deskundig, analytisch, klantgericht is en goed kan werken in een team.
Onze nieuwe Autotechnicus heeft tenminste een diploma op niveau 2 en werkt zelfstandig; niveau 3 is een pré.

We bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer met daarnaast de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Interesse? Neem dan contact met op met garage Auto Londen De Meern door je naam en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent, hieronder in te vullen. Na ontvangst van jouw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.