Auto Londen - Over Auto Londen

OVER AUTO LONDEN

Auto Londen De Meern is een universeel en onafhankelijk BOVAG gecertificeerd autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Alle medewerkers hebben naast een branche-erkend vakdiploma één ding gemeen: ze delen hun passie voor auto's. En dat is wat onze klanten dagelijks ervaren: een eerlijk advies en service die door hen meer dan gewaardeerd wordt.

Frank van Londen, eigenaar van Auto Londen De Meern B.V., is geboren en opgegroeid in De Meern. In Utrecht had hij 7 jaar lang een garagebedrijf totdat het mogelijk werd een garagebedrijf te starten in zijn "eigen" De Meern.

In juni 2003 opende hij de deuren van Auto Londen aan de Mauritslaan 2, De Meern. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend en vakkundig universeel garagebedrijf met 10 enthousiaste medewerkers. Auto Londen levert onderhoud of een occasion van elk gewenst merk. We staan voor service en kwaliteit; zowel in de werkplaats als in onze showroom. En dat is te merken aan de beoordeling van onze klanten. We streven er elke dag naar om onze service te handhaven en waar nodig, te verbeteren.