Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Goed onderhoud van uw auto is van levensbelang.

Je auto heeft - afhankelijk van het gereden aantal kilometers en/of de leeftijd van de auto - een onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud is niet alleen goed voor de veiligheid, maar ook voor de levensduur van je auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto, gemakkelijker in te ruilen/verkopen.

Bijna elke autobezitter is wel bekend met de grote -en de kleine beurt voor je auto. Omdat de onderhoudsinterval verruimd is, kom je deze termen nauwelijks meer tegen. De noodzaak voor een onderhoudsbeurt wordt niet vastgesteld door een vast aantal gereden kilometers. De leeftijd van de auto, het merk en het aantal gereden kilometers bepalen uiteindelijk de interval tussen de onderhoudsbeurten. Een grote onderhoudsbeurt kan nodig zijn bij 30.000 gereden kilometers, maar ook pas na 40.000 gereden kilometers.

In het onderhoudsboekje van je auto (of op het display waar de kilometerstand wordt weergegeven. kun je terugvinden wanneer je een afspraak kunt maken voor onderhoud. Tussen de onderhoudsbeurten door is het verstandig het oliepeil te checken en de profieldiepte van de banden te laten nakijken.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt je auto gratis gekeurd voor de APK (exclusief afmeldkosten en roetmeting bij diesel motoren).

Maak snel een afspraak