Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Goed onderhoud van uw auto is van levensbelang.

Uw auto heeft - afhankelijk van het gereden aantal kilometers en/of de leeftijd van de auto - een onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud is niet alleen goed voor uw veiligheid, maar ook voor de levensduur van uw auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto, gemakkelijker in te ruilen/verkopen.

We kennen van oudsher de grote -en de kleine beurt voor je auto. Omdat de onderhoudsinterval verruimd is, kom je deze termen nauwelijks meer tegen. De noodzaak voor een onderhoudsbeurt wordt niet vastgesteld door een vast aantal gereden kilometers. De leeftijd van de auto, het merk en het aantal gereden kilometers bepalen uiteindelijk de interval tussen de onderhoudsbeurten. Een grote onderhoudsbeurt kan nodig zijn bij 30.000 gereden kilometers, maar ook pas na 40.000 gereden kilometers.

In het onderhoudsboekje van uw auto (of op het display waar de kilometerstand wordt weergegeven. kunt u terugvinden wanneer u een afspraak kunt maken voor onderhoud. Tussen de onderhoudsbeurten door is het verstandig het oliepeil te checken en de profieldiepte van de banden te laten nakijken.

Als u een onderhoudsbeurt inplant van in februari (zowel groot als klein) wordt uw auto gratis gekeurd voor de APK (exclusief afmeldkosten en roetmeting bij diesel motoren). Extra bij deze aanbieding: 25% korting bij aankoop van een  nieuwe set ruitenwissers.

Maak snel een afspraak; deze actie is geldig van 1 t/m 30 september 2019.