Auto Londen Wintercheck

Dit zijn de belangrijkste punten waarop je auto gecontroleerd wordt tijdens de Wintercheck.

De Wintercheck bij Auto Londen

Banden: Uiteraard is ons advies dat je in deze periode rijdt op winterbanden. Wij meten het profiel, controleren je banden op eventuele schade en zorgen voor de juiste bandenspanning. Je kunt nu al een afspraak maken voor het wisselen van zomer- naar winterbanden.

Verlichting: De verlichting van uw auto wordt gecontroleerd op werking en afstelling op de juiste hoogte.

Remmen: Auto Londen controleert de vertraging en de conditie van de remmen en de werking van handrem. Bij vriezend weer is het aan te raden de handrem niet te gebruiken!

Accu: De accu wordt getest en gecontroleerd op eventuele lekkage.

Ruitenwissers: Niets is zo vervelend als slecht gemonteerde ruitenwissers, want met neerslag zijn goedwerkende ruitenwissers belangrijk voor het zicht. Auto Londen controleert deze op beschadigingen en juiste montage zodat je ook bij veel neerslag het zicht op de weg behoudt.

Airco: De airco is niet alleen fijn in de zomer, maar ook noodzakelijk in de winter. Vocht in combinatie met kou zorgt al snel voor beslagen ramen. De airco zorgt dat condens snel opdroogt voor een goed zicht op de weg. Auto Londen controleert de airco op werking en vloeistof. Uiteraard blijft het raadzaam om de airco een onderhoudsbeurt te geven. We informeren je graag verder hierover; vragen kun je stellen bij de afdeling verkoop.

Er zijn nog andere kleinere punten zoals  de claxon, verwarming, deurrubbers e.d. die tot de Wintercheck behoren. Na afloop van de Wintercheck ontvang je een vrijblijvend, passend advies.

Wil je gebruikmaken van de Gratis Wintercheck? Maak dan snel een afspraak bij Auto Londen.